Koliko vaši, toliko i moji osobni podaci, uključujući podatke kao što su ime, adresa, e-mail, telefonski kontakt, a njihovo rukovanje podliježu Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 27. travnja 2018., objavljen u Narodnim novinama NN 42/2018 te je stupio na snagu 25. svibnja 2018. Sukladno sa Izjavom o privatnosti i Općim uvjetima website-a PM https://prodajem.blloxo.com/ … 


 

Posjetom i nastavljanjem korištenja prodajem.blloxo.com razumije se da ste pročitali sve navedeno u ovoj Izjavi o pravu na povrat, da ste svemu u cjelosti razumjeli i sa navedenim se slažete bez inimaka. U suprutnom, molim vas da ne koristite mogućnosti kupnje koje pruža ova web stranica prodajem.blloxo.com, te da dalje ne pristupate i ne koristite web stranicu prodajem.blloxo.com u svrhe naručivanja i kupnje.

 

Pravo na Povrat

PM politika povrata novca i povrata vrijedi 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupnje, ne mogu vam ponuditi puni povrat ili zamjenu (u nastavku samo “povrat”).

Slike artikla (uglavnom boje) mogu malo odstupati od stvarnog izgleda, isto tako veličina artikla (uglavnom za tekstil) može varirati od proizvođača do proizvođača, no to nije razlog prava na povrat.

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš artikl mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju. 

Nekoliko vrsta robe je izuzeto od povrata. Roba poput knjiga, novina ili časopisa ne može se vratiti. Također ne prihvaćam proizvode koji su intimna ili higijenska roba, opasne materijale ili zapaljive tekućine ili plinove.

Dodatni nepovratni artikli:

Darovne kartice i Bonovi
Softverski i online proizvodi koji se mogu preuzeti
Predmeti za zdravlje i osobnu njegu
Predmeti na akciji i/ili sa popustom
Poklonjeni predmeti
Predmeti iz kategorije Sve za 1 €
Drugi predmeti

Za dovršetak povrata potreban mi je račun ili dokaz o kupnji.

Nemojte svoju kupljenu robu vraćati proizvođaču.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo djelomični povrati:

Knjiga sa vidljivim tragovima korištenja
CD, DVD, VHS vrpca, softver, video igra, kaseta ili vinilna ploča koja je otvorena.
Svaki predmet koji nije u izvornom stanju, ima vidljive znakove korištenja, oštećen je ili mu nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica moje pogreške.
Svaki artikl koji se vrati više od 30 dana nakon isporuke

Nakon što primim i pregledam vaš zahtjev za povrat i/ili povrat, poslat ću vam e-poruku da vas obavijestim da sam primila vaš zahtjev i/ili vraćeni artikl. Također ću vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju povrata i načinu povrata. 

Ne jamčim da ću primiti vaš vraćeni artikl. Donošenje odluke ovisi i o osobnoj procjeni slučaja.

Troškovi dostave su nepovratni.


Povrat novca

Nakon što primim i pregledam vaš zahtjev za povrat i/ili povrat, poslat ću vam e-poruku da vas obavijestim da sam primila vaš zahtjev i/ili vraćeni artikl. Također ću vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju povrata novca.

Ako ste odobreni, tada će vaš povrat biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vaš tekući račun ili izvorni način plaćanja, unutar određenog broja dana, ako nije u naprijed dogovoreno drugačije.

Ne jamčim da ću primiti vaš vraćeni artikl. Donošenje odluke ovisi i o osobnoj procjeni slučaja.

Troškovi dostave su nepovratni.

 

Zakašnjeli ili nedostajući povrati

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun ili druge račune korištene  prilikom kupnje.

Zatim kontaktirajte tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu, može proći neko vrijeme prije nego što povrat bude službeno objavljen.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji neko vrijeme obrade prije nego što se povrat objavi.

Ako ste sve ovo učinili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte me putem dostupnih kontakata .

 

Prodajni predmeti

Povrat se može izvršiti samo za artikle po redovnoj cijeni sa oznamkom “Pravo na povrat”. Artikli na rasprodaji i na zamjeni i/ili korišteni artikli, pokloni i poklon bonovi, predmeti iz kategorije “Sve za 1 €” i/ili sa cijenom u tom iznosu,  ne mogu se vratiti.

 

Narudžbe kao Pokloni 

Ako artikl nije bio označen u narudžbi prilikom kupnje kao Poklon ili je darivatelj sam sebi poslao narudžbu da vam je preda kasnije, poslat ću povrat novca darivatelju i on će saznati za vaš povrat.

 

Dostava povrata

Da biste vratili svoj proizvod, trebate ispuniti Obrazac ili me kontaktirajte za aktualan i najjednostavan postupak i upute.

Dalje trebate artikl poslati poštom na adresu: {Sandra Vuković PM, Sv.Jelena 34/b, 51417 Mošćenička Draga, Hrvatska}.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni i ne jamčim da ću primiti vaš vraćeni artikl. Donošenje odluke ovisi i o osobnoj procjeni slučaja.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje može biti potrebno da vaš zamjenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, preporučujem da razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupnji osiguranja dostave. 

 

Zaključak i upozorenje

S obzirom na činjenicu da se ne radi o website-u za tvrtku, obrt, djelatnost tvrtke ili obrta nego o privatnoj stranici sa ciljom ostvariti privatnu kupo-prodaju, i bez obzira na sve navedeno, zadržavam sva prava na donošenje konačne odluke u određenim i/ili ne specifizarim situacijama u kojima se odobravaju povrati i uvjeti povrata.

 

Trebate pomoć?

Kontaktirajte me za sva pitanja u vezi s povratima novca i povratima.